در برج های آ اس پ تهران آمبولانس خصوصی مرکز سلامتی ایران قرار دارد آمبولانس خصوصی مرکز ایران
      آمبولانس خصوصی ASP
        آمبولانس آ اس پ تهران
        با خاطیان و مقصران برخورد می‌شود
        سالم‌خبر: در جلسه فوق‌العاده هیات رئیسه مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی کشور تشکیل کمیته حقیقت‌یاب درباره خودکشی همکاران فوت شده با اولویت موضوع دکتر پرستو بخشی اعلام شد. چهارشنبه، 8 فروردین 1403

        عناوین مرتبط
        وزارت بهداشت هیچ کاری برای پیشگیری خودکشی پزشکان نکرده است
        سالم‌خبر: سخنگوی سازمان نظام پزشکی، گفت: وزارت بهداشت هیچ کار خاصی در زمینه پیشگیری از خودکشی در جامعه پزشکی انجام نداده است. رضا لاری‌پور درباره علل خودکشی در جامعه پزشکی گفت: دلایل خودکشی چند بعدی و چند وجهی است و نمی‌توان فقط به یک مورد بسند کرد. حجم کاری که به یک رزیدنت داده می‌شود، حجم بسیار بالایی است و عدم تناسب دریافتی این افراد نسبت به فعالیت‌هایی که انجام می‌دهند، بسیار زیاد است، به صورتی که یک رزیدنت قادر نیست به تنهایی در شهر تهران خانه‌ای را اجاره کند و همچنین در کنار هزینه‌ی اجاره، دیگر هزینه‌های زندگی از جمله مایحتاج روزمره‌ی خود را تهیه کند.

        بیشترین آمار مرگ‌ومیر و از ‌کارافتادگی به بیماری‌های قلب و عروق برمی‌گردد
        سالم خبر: معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیشترین آمار مرگ‌ومیر و از ‌کارافتادگی ما به بیماری‌های قلب و عروق برمی‌گردد. به گزارش سالم خبر، حسین فرشیدی امروز، ۲۴ فروردین‌ماه، در کنگره بین‌المللی بیماری‌های مادرزادی قلب کاسپین که در مجتمع شهدای سلامت برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه بیشترین آمار مرگ‌ومیر و از ‌کارافتادگی ما به بیماری‌های قلب و عروق برمی‌گردد. وی افزود: امروز بیش از ۴۵ درصد موارد مرگ ناشی از بیماری‌های غیر واگیر به بیماری‌های قلب و عروق مربوط می‌شود، بنابراین باید اهمیت دوچندانی به نقش پیشگیری در بیماری‌های قلب و عروق داشته باشیم.

        دو استان سیستان و بلوچستان و گلستان رکورددار ابتلا به سل
        سالم‌خبر: استان‌های سیستان و بلوچستان و گلستان رکورددار ابتلا به سل هستند و پس از آن‌ها استان‌های گیلان، خوزستان، خراسان رضوی، قم و یزد در رتبه‌های بعدی قرار دارند. مهشید ناصحی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، همزمان با روز جهانی سل با اشاره به شعار روز جهانی مبارزه با سل مبنی بر ( بله! ما می‌توانیم به سل پایان دهیم!) گفت: ۲۴ مارس سالروز معرفی عامل بیماری سل به جهانیان توسط دکتر رابرت کخ در سال ۱۸۸۲ به‌عنوان روز جهانی سل و ۲۳ مهرماه سالروز وفات حکیم ذکریای رازی، به عنوان روز ملی مبارزه با سل به پاس فعالیت‌های ارزشمند در زمینه سل نامگذاری شده‌اند.