در برج های آ اس پ تهران آمبولانس خصوصی مرکز سلامتی ایران قرار دارد آمبولانس خصوصی مرکز ایران
      آمبولانس خصوصی ASP
        آمبولانس آ اس پ تهران
        نجات ۸ بیمار نیازمند عضو از هر مرگ مغزی/ زمان طلایی برای اهدای عضو
        مدیر کل دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت با بیان اینکه از هر مرگ مغزی می‌توان جان هشت بیمار نیازمند عضو را نجات داد؛ گفت: این پیشرفت بزرگ علم پزشکی برای اهدای زندگی به کسانی است که در لبه مرگ و زندگی قرار گرفته‌اند 1403/02/26 - 10:17

        عناوین مرتبط
        کمبود داروهای هموفیلی شدت گرفته است؛ سه بیمار از ابتدای سال جان خود را از دست داده‌اند
        سالم‌خبر: وضعیت دسترسی به داروهای بیماری هموفیلی روز به روز دچار افت می‌شود به طوری که از ابتدای سال تاکنون سه بیمار هموفیلی شامل دو جوان و یک کودک به دلیل کمبود دارو جان خود را دست داده‌اند. امین افشار، رییس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران در گفت‌وگو با ایلنا ضمن گرامی داشت هفته حمایت از بیماران هموفیلی در خصوص آمار مبتلایان به این بیماری در کشور گفت: حدود ۱۳ هزار و ۵۰۰ تا ۱۴ هزار بیمار شناسایی شده هموفیلی در کشور داریم. بیشتر موارد ابتلا به این بیماری مردان هستند، اما زنانی با اختلال انعقادی نیز داریم با این تفاوت که زنان دچار اختلالات انعقادی به دلیل خونریزی ماهیانه، مشکلاتشان نسبت به مردان دو چندان است.

        با توزیع دستگاه MRI ؛ استیضاح یک وزیر لغو می‌شود
        سالم‌خبر: رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ایران، گفت: اگر مجلس بخواهد وزیر استیضاح کند، همان وزیر تعدادی دستگاه تجهیزات پزشکی گرانقیمت را بین بعضی از استیضاح کنندگان توزیع می‌کند و استیضاح لغو می‌شود. اینها در شان جمهوری اسلامی و نظام نیست اما اینها اتفاق افتاده است و وجود دارد.

        داروی جدید برای درمان آلزایمر تایید شد.
        سالم‌خبر: داروی جدید برای درمان بیماری آلزایمر توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده تایید شد.در گزارشی به نقل از مدیسن نت نوشت: در کارآزمایی‌های بالینی، داروی دونانماب (کیسونلا) سرعت کاهش تفکر را در بین بیماران در مراحل اولیه بیماری زوال حافظه کاهش داد. اما خطرات ایمنی قابل توجهی از جمله تورم و خونریزی در مغز را نیز به همراه داشت. کیسونلا نتایج بسیار معنی‌داری را برای افراد مبتلا به آلزایمر اولیه نشان داد، که نیاز فوری به گزینه‌های درمانی مؤثر دارند. «آن وایت»، معاون اجرایی، گفت: «هر ساله افراد بیشتری در معرض خطر ابتلاء به این بیماری قرار می‌گیرند و ما مصمم هستیم که زندگی را برای آنها بهتر کنیم.» Kisunla مشابه داروی دیگری به نام Leqembi است که سال گذشته برای درمان آلزایمر تأیید شد.