در برج های آ اس پ تهران آمبولانس خصوصی مرکز سلامتی ایران قرار دارد آمبولانس خصوصی مرکز ایران
      آمبولانس خصوصی ASP
        آمبولانس آ اس پ تهران
        بانک‌ها همچنان از همکاری با صنعت دارو استنکاف می‌کنند
        سالم‌خبر: رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: صنعت دارو همچنان در شرایط بحرانی قرار دارد و در تامین نقدینگی با مشکل رو‌به‌روست. صنعت دارو نمی‌تواند پول دارویی را که فروخته بگیرد و عامل اصلی این چالش این است که بانک‌ها همکاری مطلوبی با این صنعت همانند صنایع دیگر ندارند. محمود نجفی عرب، گفت: این اتفاق می‌تواند برآمده از سیاست‌های انقباضی باشد که برای کنترل نقدینگی در کشور اتخاذ شده با این حال شرکت‌های دارویی و به کل شرکت‌های فعال در حوزه سلامت در تنگنا هستند، آنها نقدینگی که باید از بیمه‌ها و خریداران کالاهای سلامت و درمان مانند دارو و تجهیزات پزشکی از بیمارستان‌ها و دیگر مراکز درمانی دریافت کنند را به سختی می‌گیرند زیرا این خریداران و بیمه‌ها نیز با کسری نقدینگی دست‌وپنجه نرم می‌کنند. چهارشنبه، 26 اردیبهشت 1403

        عناوین مرتبط
        با توزیع دستگاه MRI ؛ استیضاح یک وزیر لغو می‌شود
        سالم‌خبر: رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ایران، گفت: اگر مجلس بخواهد وزیر استیضاح کند، همان وزیر تعدادی دستگاه تجهیزات پزشکی گرانقیمت را بین بعضی از استیضاح کنندگان توزیع می‌کند و استیضاح لغو می‌شود. اینها در شان جمهوری اسلامی و نظام نیست اما اینها اتفاق افتاده است و وجود دارد.

        سهم سلامت از تولید ناخالص ملی در کشور دچار پسرفت قابل‌ملاحظه‌ای است
        سالم‌خبر: رئیس هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی ایران، گفت: افزایش سهم سلامت از تولید ناخالص داخلی به رغم پیشرفت ۹درصدی از سال ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۲، ظاهرا اکنون به ۵.۵ درصد رسیده است که پسرفتی قابل‌ملاحظه‌ای محسوب می‌شود. اکبر عبدالهی‌اصل در هفدهمین نشست کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق بازرگانی تهران که به بررسی وضعیت کلی صنعت دارو اختصاص داشت با ارائه گزارشی درباره اقتصاد دارو، افزود: بر اساس گزارش بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول، درآمد سرانه ناخالص ایران نسبت به میانگین دنیا رو به افزایش است درحالی که مردم چنین احساسی ندارند. جمعیت سالمند کشور در حال افزایش است اما شاخص امید به زندگی در بدو تولد از سال ۲۰۱۹ روند نزولی یافته که دلیل آن مشخص نیست.

        دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت بزرگترین بدهکاران به شرکت‌های پخش
        سالم‌خبر: دبیرکل سندیکای توزیع کنندگان داروهای انسانی، گفت: دانشگاه علوم پزشکی و بخش دولتی 24.6 همت، بدهی سررسید شده و سررسید گذشته به شرکتهای پخش دارند و یکی از بدهکاران بزرگ نیز دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت با 15.5 همت بدهی است. محسن عبدالله‌زاده در یک برنامه رادیویی همچنین اظهار داشت: بخش خصوصی نیز به دلیل مطالباتی که از شرکت‌های بیمه‌گر دارد حدود 46.6 همت بدهی دارد. مجموع این اعداد، رقمی بالای 50 درصد گردش داروی کشور است. این در حالی است که تمام ورودی وجه نقد به شرکت‌های تولیدکننده و واردکننده از طریق شرکت‌های پخش است چرا که اجازه فروش مستقیم و دریافت نقدینگی از سایر محلها ندارند.