در برج های آ اس پ تهران آمبولانس خصوصی مرکز سلامتی ایران قرار دارد آمبولانس خصوصی مرکز ایران
      آمبولانس خصوصی ASP
        آمبولانس آ اس پ تهران
        دیابت یک بیماری مزمن است که در سراسر جهان، بسیاری از کودکان و بزرگسالان درگیر آن هستند. دیابت کنترل ‌نشده عوارض خطرناک زیادی دارد، از جمله بیماری قلبی، بیماری کلیوی، کوری و سایر عوارض. همچنین پیش دیابت (وضعیتی که در آن قند خون تا حدودی بالا است ولی همه‌ی علائم دیابت در فرد وجود ندارد.) هم با این عوارض در ارتباط است. نکته‌ی مهم این است که خوردن بعضی از غذاها می‌تواند میزان انسولین و قند خون را بالا ببرد و سبب التهاب شود، که این موضوع ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌ها را افزایش دهد. جمعه، 28 اردیبهشت 1403

        عناوین مرتبط
        مطالعات بالینی درمان سل‌تراپی ده بیماری صعب العلاج تایید شده است
        سالم‌خبر: فناوری سلول درمانی به دو گروه عمده براساس نوع فناوری تقسیم می شوند: گروه اول فناوری آلوژن می باشد که پیوند سلولی از یک فرد به یک فرد است که طبعا رویکرد درمانی خاص خود را دارد؛ گروه دوم به فناوری اتولوگ می پردازد که پیوند سلولی از بیمار به خود بیمار می باشد که این فرایند بصورت پزشکی شخصی شده می باشد که طبعا خود فناوری به علت فرآوری سلولی از خود بیمار، عوارض مرتبط با خود سلول را نخواهد داشت و عمده عوارض ناشی از روش‌های نمونه‌گیری یا تزریق می‌باشد که مشابه همه موارد می باشد مثل عوارض ناشی از نمونه گیری از مغز استخوان یا تزریق داخل وریدی در ارگان‌های هدف و یا تزریق در داخل نخاع و یا بطن های مغزی.

        واکسن نایاب آنفلوآنزا؛ 750 هزار تومان در بازار آزاد!
        سالم‌خبر:  واکسن آنفلوآنزا که زمان طلایی با اثربخشی بالای تزریق آن از اواسط شهریور آغاز می‌شود در همان روزهای نخست توزیع اندک آن خیلی زود به اتمام رسید و در داروخانه‌های کشور نایاب شد. به رغم اظهارات محمدی، رییس سازمان غذا و دارو که چندی پیش از وفور واکسن‌های خارجی و تولید داخل آنفلوانزا در داروخانه های سراسر کشور خبر داده بود، این واکسن به گفته ی داروخانه داران بسیار محدود توزیع شد و بسیار زود هم به اتمام رسید. داروخانه‌ها که با اتمام نوبت نخست توزیع واکسن آنفلوانزا وعده ی توزیع دوباره آن را به متقاضیان می دادند، حال آب پاکی را بر دست آنان ریخته و اعلام می کنند که واکسن آنفلوانزا چه از نوع خارجی و چه تولید داخل آن دیگر در داروخانه ها توزیع نمی شود و به اتمام رسیده است.

        واکسن آنفلوانزا را در کدام داروخانه‌ها پیدا کنیم؟
        سالم‌خبر: رییس سازمان غذا و دارو، گفت: مردم می‌توانند جهت شناسایی داروخانه‌های توزیع کننده واکسن آنفلوآنزا، از طریق سامانه تی‌تک به آدرس mobile.ttac.ir یا با نصب اپلیکیشن تیتک در قسمت داروهای کمبود، نزدیک‌ترین داروخانه محل جستجو را انتخاب و واکسن را تهیه کنند.   سیدحیدر محمدی در توضیح اقدامات انجام شده جهت تامین و توزیع واکسن آنفلوآنزا همزمان با فصل سرد سال، گفت: امسال مجموعا مجوز واردات ۲ میلیون و ۱۰۰هزار دوز واکسن ۴ظرفیتی آنفلوآنزا را داده‌ایم که بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار دوز آن در داروخانه‌های سراسر کشور در دسترس مردم است و می‌توانند جهت تامین اقدام کنند. وی همچنین گفت: طبق رصدی که انجام داده‌ایم، واکسن هم در داروخانه‌ها و هم در شرکت‌های پخش برای فروش به داروخانه موجود است.