En
English
Ca
Canada/HealthBulance
معرفی
گستره خدمات ما
اخبار پزشکی و سلامت
بیمه هاي تکمیلی
بیمارستانها و مراکز همکار
تماس با ما
سالم خبر:
بیشتر بخوانید ...
در سازمان غذا و دارو قبل از کمبود باید به فکر تهیه مواد اولیه و نیازمندیهای صنعت باشیم
سالمخبر: وزیر بهداشت با بیان اینکه بر اساس برنامه هفتم توسعه، اساسنامه سازمان غذا و دارو باید به سرعت تهیه و تصویب شود، در عین حال به مشکلات حوزه دارو اشاره کرد و گفت: اجازه برداشت سهمی از صندوق توسعه ملی برای حل مشکلات دارو، گرفته شد. محمدرضا ظفرقندی در بیست و یکمین همایش سالیانه انجمن علمی داروسازان ایران که در هتل المپیک تهران برگزار شد، با تاکید بر اهمیت توجه به نظام دارو، نظام ژنریک، قیمت گذاری، نوسازی صنایع و تعامل بیمهها و حوزه داروسازی، یادآور شد: در حال حاضر مشکل اصلی در حوزه دارو، کمبود نقدینگی صنایع به دلیل چرخه مالی نامناسب از سوی دولت، بیمهها و دانشگاهها است.
شنبه، 10 شهریور 1403
عناوین مرتبط
سالم خبر:
بیشتر ...
تحریم و خودتحریمی میزان مرگومیر بیماران تالاسمی را 10 برابر کرده است
سالمخبر: آمار نگرانکننده مرگومیر بیماران خاص از جمله بیماران تالاسمی نشان میدهد بیش از پنج درصد جامعه تالاسمی را از دست دادهایم که دلیل آن هم فقط مشکلاتی است که در چرخه دارویی و دسترسی نداشتن به دارو در طول سالهای اخیر رخ داده است. رنج نداشتن دارو، مدتهاست به رنجهای کودکان مبتلا به بیماریهای خاص و دیردرمان اضافهشده و آنها را بیدفاعتر از قبل کرده است؛ بیدفاع در میانه طوفان. خانوادههای آنها بارها تجمع کردهاند، صدایشان را بالا بردهاند، با رسانهها مصاحبه کردهاند و...
سالم خبر:
بیشتر ...
به نام رهبری برای خود انحصار دارو ایجاد میکنند
سالمخبر: بخش بزرگی از صنعت داروی کشور، دولتی است. مانند هلدینگ تیپیکو که متعلق به تامین اجتماعی است یا هلدینگ دارویی برکت به متعلق به ستاد اجرایی فرمان امام است. طبیعی است بخش خصوصی تیز با تشکیل انجمنها و سندیکاها به دنبال منافع خود باشد؛ آنها البته ساختار مافیایی ندارند. همه اینها هم با سازمان غذا و دارو طرف هستند که یک سازمان دولتی است. بیایید به جای این کلمه که خیلی مناسب هم نیست، از لفظ «اصحاب تعارض منافع» استفاده کنیم.
سالم خبر:
بیشتر ...
دو استان سیستان و بلوچستان و گلستان رکورددار ابتلا به سل
سالمخبر: استانهای سیستان و بلوچستان و گلستان رکورددار ابتلا به سل هستند و پس از آنها استانهای گیلان، خوزستان، خراسان رضوی، قم و یزد در رتبههای بعدی قرار دارند. مهشید ناصحی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، همزمان با روز جهانی سل با اشاره به شعار روز جهانی مبارزه با سل مبنی بر ( بله! ما میتوانیم به سل پایان دهیم!) گفت: ۲۴ مارس سالروز معرفی عامل بیماری سل به جهانیان توسط دکتر رابرت کخ در سال ۱۸۸۲ بهعنوان روز جهانی سل و ۲۳ مهرماه سالروز وفات حکیم ذکریای رازی، به عنوان روز ملی مبارزه با سل به پاس فعالیتهای ارزشمند در زمینه سل نامگذاری شدهاند.