در برج های آ اس پ تهران آمبولانس خصوصی مرکز سلامتی ایران قرار دارد آمبولانس خصوصی مرکز ایران
      آمبولانس خصوصی ASP
        آمبولانس آ اس پ تهران
        معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشكی ایران از اعزام اولین تیم پزشكی این دانشگاه به مرز مهران برای ارائه خدمات به زائران اربعین خبر داد و گفت: خدمات این دانشگاه در مراسم اربعین حسینی از 25 مرداد آغاز و تا ششم شهریور ماه ادامه دارد. سه‌شنبه، 23 مرداد 1403

        عناوین مرتبط
        هشدار سازمان غذا و دارو درباره ترش‌مزه‌های غیر بهداشتی
        سالم‌خبر: سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای برخی از شرکت‌های تولیدکننده فرآورده‌های غذایی ترش مزه، را غیر مجاز اعلام کرد. به گزارش سالم‌خبر: روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای برخی از شرکت‌های تولیدکننده فرآورده‌های غذایی ترش مزه، را به علت فاقد، تعلیق، ابطال یا جعل اسناد مورد نیاز اداره کل فرآورده‌های غذایی غیر مجاز شناخته شده اند، اعلام کرد. آلوچه لواشک با نام‌های تجاری ساحل انزلی، کبری، ترشینه، تکدونه و بیتاتک به علت نداشتن مجوز‌های لازم غیر مجاز شمرده می‌شوند. همچنین لواشک‌های نازلار ترش، لاریسا، مامانی، ترش ناب و لواشک سنتی برپایه پوره میوه ساحل ترش درسا مشمول محصولات غیر مجاز می‌باشند.

        مردم این فرآورده های آرایشی را نخرند
        سالم‌خبر: سازمان غذا و دارو، محلول آرایش پاک کن با نام تجاری RACO، محصول ادوپرفیوم با نام تجاری Happy Day هپی دی، انواع فرآورده‌های مراقبت از پوست از جمله ژل کنترل کننده چربی صورت و شوینده صورت با نام تجاری NEUTROGENA را غیر مجاز معرفی کرد. بنا بر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، همچنین محصولات بالم مرطوب کننده و محافظ لب با نام تجاری BYPHASSE، سرم ضدآکنه با نام تجاری LINDA، سرم لیفت کننده پوست با نام تجاری BYPHASSE غیر مجاز می‌باشند. روابط عمومی سازمان غذا و دارو با اعلام اینکه سطح عرضه در تیررس نظارت‌های همیشگی سازمان غذا و دارو است، از مردم خواست برای حفظ سلامت جامعه در صورت مواجهه با محصولات نامبرده موضوع را به معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی اطلاع دهند.

        عدم مدیریت دیابت همه بودجه حوزه سلامت را می‌بلعد
        سالم خبر: یک فوق تخصص غدد و متابولیسم با بیان اینکه داروهای نسل جدید به کاهش هزینه های درمان دیابت کمک می‌کند، گفت: اگر فکری به حال دیابت و درمان درست آن نشود تا چند سال آینده به ناچار مجبوریم همه بودجه‌های حوزه سلامت را در دیابت هزینه کنیم. به گزارش سالم خبر از انجمن دیابت ایران، علیرضا استقامتی در همایش اقتصاد سلامت افزود: بر اساس برآوردهایی که در سال ۲۰۲۱ انجام شده بیش از ۵۴۰ میلیون نفر در دنیا دچار دیابت هستند که پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد این آمار در سال ۲۰۴۵ به حدود ۸۰۰ میلیون نفر می‌رسد. وی اظهارداشت: در منطقه‌ ما، شیب دیابت فزاینده است و می‌طلبد که بیمه‌ها و دستگاه‌های متولی سلامت، فکری به حال این آمار فزاینده کنند.