در برج های آ اس پ تهران آمبولانس خصوصی مرکز سلامتی ایران قرار دارد آمبولانس خصوصی مرکز ایران
      آمبولانس خصوصی ASP
        آمبولانس آ اس پ تهران
        جدیت وزارت بهداشت در اجرای سیاست‌های جمعیتی
        وزیر بهداشت، محمدرضا ظفرقندی، در نشست هم‌اندیشی با موضوع جوانی جمعیت، بر جدیت وزارت بهداشت در اجرای سیاست‌های جمعیتی تأکید کرد و با اشاره به مشکلات پیری زودهنگام جمعیت، خواستار انعطاف‌پذیری سیاست‌ها بر اساس نیازهای کشور شد. وی همچنین از تلاش‌های نمایندگان مجلس در تصویب قوانین حمایت از خانواده تقدیر کرد و ابراز امیدواری نمود که با حمایت رئیس‌جمهور، دستاوردهای قابل توجهی در این زمینه به دست آید. سه‌شنبه، 13 شهریور 1403

        عناوین مرتبط
        ظفرقندی خود باید به دور از فشارها و الیگارشی ثروت معاونانش را برگزیند
        سالم‌خبر: وزارت بهداشت در بدترین شرایط ممکن و وضعیت بحرانی دارو در کشور در حال جابه‌جایی وزیر و معاونان خود است و به طور قطع و یقین شرایط آزمون و خطا نداریم، ظفرقندی، وزیر بهداشت، خود باید به دور از فشارها و لابی‌های الیگارشی ثروت معاونان خود را برگزیند. محمود هادی‌پور، داروساز در گفت‌وگو با سالم‌خبر با بیان این مطلب در پاسخ به این سوال که وزارت بهداشت در انتخاب گزینه‌های مناسب برای معاونت‌های خود چه راهکارهایی را باید مدنظر بگیرد، اظهار داشت: برای هر بخشی از نظام سلامت ما باید یک راهبرد ملی داشته باشیم. به عنوان مثال در دارو در حوزه انتقال خون ما باید راهبرد ملی داشته باشیم. مادامی که ما راهبرد ملی نداشته باشیم، انتخاب معاونت‌ها سلیقه‌ای صورت می گیرد.

        در سازمان غذا و دارو قبل از کمبود باید به فکر تهیه مواد اولیه و نیازمندی‌های صنعت باشیم
        سالم‌خبر: وزیر بهداشت با بیان اینکه بر اساس برنامه هفتم توسعه، اساسنامه سازمان غذا و دارو باید به سرعت تهیه و تصویب شود، در عین حال به مشکلات حوزه دارو اشاره کرد و گفت: اجازه برداشت سهمی از صندوق توسعه ملی برای حل مشکلات دارو، گرفته شد. محمدرضا ظفرقندی در بیست و یکمین همایش سالیانه انجمن علمی داروسازان ایران که در هتل المپیک تهران برگزار شد، با تاکید بر اهمیت توجه به نظام دارو، نظام ژنریک، قیمت گذاری، نوسازی صنایع و تعامل بیمه‌ها و حوزه داروسازی، یادآور شد: در حال حاضر مشکل اصلی در حوزه دارو، کمبود نقدینگی صنایع به دلیل چرخه مالی نامناسب از سوی دولت، بیمه‌ها و دانشگاه‌ها است.

        شرکت‌های داروسازی و تجهیزات پزشکی نتوانستند نقدینگی ۳۵۰ میلیون دلاری خود را تامین کنند
        سالم‌خبر: معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو، گفت: برای امسال جهت تامین نقدینگی حوزه دارو یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار تخصیص داده شده است، اما تامین آن یک میلیارد و ۵۰ میلیون دلار است؛ شرکت‌های دارویی و تجهیزاتی نتوانستند نقدینگی حدود ۳۵۰ میلیون دلار را تامین کنند و متعاقب آن، ارز را بخرند. فرشته میرزازاده درباره تخصیص‌های ارزی و اعتباری به این سازمان جهت تامین دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی و همچنین شیرخشک با گذشت حدود شش ماه از سال جاری، گفت: تخصیص‌های ارزی توسط بانک مرکزی صورت می‌گیرد اما مابه‌التفاوت ارز در اجرای طرح دارویار را سازمان برنامه وبودجه تخصیص می‌دهد.