در برج های آ اس پ تهران آمبولانس خصوصی مرکز سلامتی ایران قرار دارد آمبولانس خصوصی مرکز ایران
      آمبولانس خصوصی ASP
        آمبولانس آ اس پ تهران
        کمیابی انسولین ، فاجعه دارویی برای دیابتی‌ها
        این روزها بیماران دیابتی با کمبود شدید انسولین در داروخانه‌ها مواجه شده‌اند و بسیاری از آنها برای تهیه داروی حیاتی خود در سطح شهر سرگردان هستند. کمبود انواع مختلف انسولین، به‌ویژه انسولین نوومیکس خارجی، مشکلات جدی را برای این بیماران به وجود آورده است. سه‌شنبه، 13 شهریور 1403

        عناوین مرتبط
        انسولین رایزودگ بهتر از نوومیکس است
        سالم‌خبر: مدیر کل فراورده های دارویی سازمان غذا و دارو با اعلام خبر ورود رایزودگ به بازار، از تسهیل دسترسی به انسولین نوومیکس و مدیریت توزیع این دارو در سراسر کشور سخن گفت.   به گزارش سالم‌خبر، غلامحسین صادقیان در خصوص تامین و توزیع داروی انسولین برای بیماران اظهار کرد: پرمصرف‌ترین انسولین برای بیماران مبتلا به دیابت، قلمی و از نوع نوومیکس است. وی با بیان اینکه این انسولین یک برند خارجی است و کارخانه مربوطه مدتی دچار مشکل تولید شده بود و کمتر از میزان نیاز جهانی تولید داشت گفت: به همین دلیل شاهد کمبود در کشورهای مختلف و همچنین ایران بودیم.

        اشتیاق به تولید در صنعت داروسازی کشور به شدت آسیب دیده است
        سالم‌خبر: رییس فدراسیون اقتصاد سلامت، گفت:  نظام قیمت‌گذاری دارو در ایران در سال‌های اخیر بسیار مخرب و آسیب‌رسان به صنعت عمل کرده و به همین دلیل هم اشتیاق به سرمایه‌گذاری در بخش تولید به شدت آسیب دیده است. ضمن اشاره به چالش‌های صنعت داروسازی کشور، در عین حال بر لزوم بازسازی و نوسازی این صنعت طبق قانون برنامه هفتم توسعه تاکید کرد و گفت: همه ابزارهای اجرایی و قانونی فراهم است تا در سال آینده اعتبار ویژه‌ای را برای بازسازی و نوسازی صنعت داروسازی کشور داشته باشیم.

        ظفرقندی خود باید به دور از فشارها و الیگارشی ثروت معاونانش را برگزیند
        سالم‌خبر: وزارت بهداشت در بدترین شرایط ممکن و وضعیت بحرانی دارو در کشور در حال جابه‌جایی وزیر و معاونان خود است و به طور قطع و یقین شرایط آزمون و خطا نداریم، ظفرقندی، وزیر بهداشت، خود باید به دور از فشارها و لابی‌های الیگارشی ثروت معاونان خود را برگزیند. محمود هادی‌پور، داروساز در گفت‌وگو با سالم‌خبر با بیان این مطلب در پاسخ به این سوال که وزارت بهداشت در انتخاب گزینه‌های مناسب برای معاونت‌های خود چه راهکارهایی را باید مدنظر بگیرد، اظهار داشت: برای هر بخشی از نظام سلامت ما باید یک راهبرد ملی داشته باشیم. به عنوان مثال در دارو در حوزه انتقال خون ما باید راهبرد ملی داشته باشیم. مادامی که ما راهبرد ملی نداشته باشیم، انتخاب معاونت‌ها سلیقه‌ای صورت می گیرد.