در برج های آ اس پ تهران آمبولانس خصوصی مرکز سلامتی ایران قرار دارد آمبولانس خصوصی مرکز ایران
      آمبولانس خصوصی ASP
        آمبولانس آ اس پ تهران
        هوای سرد خطر حمله قلبی را افزایش می دهد
        تحقیقات جدید نشان می‌دهد که بیمارستان‌ها در روزهای پس از شروع هوای سرد، تعداد بیشتری پذیرش برای حملات قلبی دارند. پنج‌شنبه، 15 شهریور 1403

        عناوین مرتبط
        طرح دارویار هنوز 52 میلیارد تومان طلبکار است
        سالم‌خبر: رئیس سازمان غذا و دارو درباره آخرین وضعیت تخصیص ارز دارو و تجهیزات پزشکی، گفت: حدوداً ۷۵ هزار میلیارد تومان برای دارویار مصوب شده است که از این عدد تا الان ۲۳ هزار میلیارد تومان تخصیص پیدا کرده و حدود ۱۳۴۰۰ میلیارد تومان آن به داروخانه‌های سرپایی و بستری رسیده است.   سید حیدر محمدی درباره اجرای طرح اصلاح سیاست‌های ارزی دارو اظهار کرد: ارز ۴۲۰۰ تومانی و اختلاف آن با ارز آزاد باعث شده بود که بخشی از دارو‌های ما از زنجیره خارج شود، لذا طرح اصلاح سیاست‌های ارزی اجرا شد تا به جای این‌که ارز را به ابتدای زنجیره بدهیم، یارانه دارو به انتهای زنجیره اختصاص یابد. وی افزود: بر این اساس بانک مرکزی مابه‌التفاوت را در قالب یارانه پرداخت می‌کند تا پرداخت از جیب بیمار افزایش پیدا نکند.

        شاید بیش از ۵۰۰ قلم دارویی در کشور کمبود داریم
        سالم‌خبر: سخنگوی سازمان نظام پزشکی ایران، گفت: در حال حاضر در کشور شاید بیش از ۵۰۰ قلم دارویی در کشور کمبود داشته باشیم یا تعدادی از اقلام دارویی ما دچار فقدان یا نبود باشد. رضا لاری‌پور، سخنگوی سازمان نظام پزشکی ایران درباره چرایی کاهش استقبال دانشجویان پزشکی از رشته‌های تخصصی جراحی همچون جراحی کودکان و جراحی قلب و نگرانی از کمبود متخصص در این رشته‌ها در آینده گفت: در مورد بیماری‌های شایعی مثل بیماری‌های قلب و عروق یا بیماری فشار خون و دیابت و سرطان‌ها که مهم‌ترین عوامل مرگ و میر در کشور ما را تشکیل می‌دهند.

        عدم مدیریت دیابت همه بودجه حوزه سلامت را می‌بلعد
        سالم خبر: یک فوق تخصص غدد و متابولیسم با بیان اینکه داروهای نسل جدید به کاهش هزینه های درمان دیابت کمک می‌کند، گفت: اگر فکری به حال دیابت و درمان درست آن نشود تا چند سال آینده به ناچار مجبوریم همه بودجه‌های حوزه سلامت را در دیابت هزینه کنیم. به گزارش سالم خبر از انجمن دیابت ایران، علیرضا استقامتی در همایش اقتصاد سلامت افزود: بر اساس برآوردهایی که در سال ۲۰۲۱ انجام شده بیش از ۵۴۰ میلیون نفر در دنیا دچار دیابت هستند که پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد این آمار در سال ۲۰۴۵ به حدود ۸۰۰ میلیون نفر می‌رسد. وی اظهارداشت: در منطقه‌ ما، شیب دیابت فزاینده است و می‌طلبد که بیمه‌ها و دستگاه‌های متولی سلامت، فکری به حال این آمار فزاینده کنند.